Hei taas!

Onpas siitä aikaa kun viimeksi on ollut kunnon inspis tänne kirjoittaa... No se korjaantuu pika pikaa! Ajatukset ovat hieman sekavat joten tällä kertaa tulee listausta.

1. Ensimmäiseksi on kevät! Kevät on paras vuodenaika. Silloin kaikki kuollut ja kylmä muuttuu talven jälkeen taas eloon. Kaikkialla on vihreää ja eloisaa. Aurinkokin paistaa ihanasti taivaalta, vaikka kylmä pohjoistuuli yrittää kylmentää, mun täydellisen kevät fiiliksen ei se ole (vielä) onnistunut siinä. Kevään merkkejä on ehdottomasti valkovuokot ja "hiirenkorvat" puissa. Päivätkin alkaa olla pitempiä kuin ennen! Niin ja mä olen jo bongannut västäräkin!!! :D

1242059227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kohta tulee kesänlintuset eli pääskyset! Kevät on myös iloinen merkki siitä, että voi pukea hameen ja topin sekä käyttää aurinkolaseja surutta! Cool 

2. Jooseppi kävi tuossa vähänaikaa sitten tuomassa jotain aivan ihanaa! Nimittäin lipun LADY GAGAn keikalla!!! Niin juuri Lady on saapumassa Suomee keikalle 28. heinäkuuta Helsingin kulttuuritalolle!

1242059473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siis katsokaa nyt noita laseja! Oletteko koskaan nähneet hienompia!? Okei myönnettäköön, että pidän aurinkolaseista ;D Tämä kuva taitaa olla ainoa kuva jossa GaGalla on housut! :o Taisiis hänellähän on aina hame, siis AINA. Muutenkin Lady GaGa vaikuttaa hienolta julkkikselta. Hän on omaperäinen ja vahva. Salaperäisyys tekee hänestä entistä hienon, tai siis ei noita tavanomaisia huumesekoilu yms. juttuja... Albumikin on mahtava! Paras kappale luonnollisesti on Pocer Face! Mutta ei Money Honey tai Love Games jää paljoakaan jälkeen.

3. Seuraavaksi kevään yksi kuumimmista hitti leffoista! Nimittäin Dan Brownin kirjaan perustuva elokuva, Ron Howardin ohjaama ja Tom Hanksin sekä Ewan McGregorin tähdittämä ENKELIT JA DEMONIT. Aloitin lukemaan kirjaa viikko sitten, jotta saisin sen luettua ennen kuin menen katsomaan leffaa. Ja no olen jo nyt huomannut eroja leffan ja kirjan välille. Ai kuinka? No yksinkertaisesti katsomalla trailereita http://fi.filmtrailer.com/cinema/1421/ ja lukemalla hieman juonipaljastuksia yms. leffan omilta nettisivuilta http://www.angelsanddemons.com/ . HUOM! JOS ET HALUA TIETÄÄ MITÄÄN ÄLÄ KATSO VIRALLISIA NETTISIVUJA! SPOILAA! kiitos. Kuitenkin pakko myöntää, että kirja on aivan huippu! En malta välillä laskea sitä käsistäni. Lisää tästä oikeasta löydöstä sitten, kun olen saanut luettua lisää. Nyt vasta sivulla 208 ;)

1242060432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1242060517_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja siis jos joku ei ole vielä älynnyt, niin kyseinen kirja ja elokuva on jatkoa Da Vinci-koodiille. Niin juuri sille, mikä puhututti maailmaa pari vuotta sitten ja sai itse Vatikaanin vihaiseksi ;)

4. Neljänneksi mikä soi juuri nyt iPodissani. Nimittäin iki-ihania Disneyn musiikkeja! Varsinkin Pieni Merenneidon kappaleita. Mutta löytyy myös mm. Leijonakuningasta, Herculesta, Mulania, Pocahontasia ja Alandinia. Lempikappaleeni juuri tällä hetkellä on uudempi versio Pienen Merenneidon Kiss the Girl- kappaleesta, esittäjänä High School Musicalista tuttu Ashley Tisdale. Toiseksi pääsee Pocahontasin tunnuskappale Colours of the Wind ja kolmas paikka kuuluu Herculeksesta tuttu Zero to Hero, laulajina muusat ;D Muutenkin Disney tekee ehkäpä maailman parhaimpia elokuvia! Tai no klassikot ovat ihania, nämä uudet ei ihan yllä samalle tasolle... Rakas pikkuveljeni juuri kommentoi fiksusti, että vanhat Disneyn leffat ovat oikeita, parhaita ja muutenkin upeita musikaaleja kuin nämä uutuudet. Joten eiköhän listata Top 10 of Disney:

  1. Pieni Merenneito, aivan ihana perus prinsessa stoori kahdesta eri maailmasta!
  2. Alanddin, on muuten hotein kaikista Disney prinsseistä ;) ja henki on huippu!!
  3. Kaunotar ja Hirviö, selvä osoitus siitä, että ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa.
  4. Mulan, Girl Power!!! :) Mulan on yhtä kova kuin kuka tahansa jätkä!!!
  5. Cars, Pixarin luomus autojen maailmasta. Toimii, kaikkine piilovitseineen ;)
  6. Pocahontas, ihanat laulut ja söpö pesukarhu, niin ja unohtumaton tarina.
  7. Leijonakuningas, no Timon ja Bumba vaan osaa...
  8. Lumikki, ensimmäinen Disneyn koko illan perhe piirros elokuva, Kunniaa sille!!!
  9. Hercules, muinainen Kreikka sekoitettuna nykypäivän tavaroihin.
  10. Notre Damen kellonsoittaja, Esmeraldan hiukset on aika kivat, piirretyiksi ;)

5. Viimeseksi ajatukseksi pieni muistutus itselleni... Huoneeni on taas aivan kamalassa kunnossa! Yli puolet vaatteistani lojuu lattialla, pöydältäni tuskin löytyy edes lyijykynää ja meikkauspöytä... Älkää edes kysykö! Siis apua, kuinka mä olen voinut asua tässä kamalassa läävässä jo KAKSI VIIKKOA!? No ei auta muu kuin ottaa pölyimuri, mattopiiska ja märkärätti kauniiseen käteeni ja siivota huone. Äiti jaksaa aina sanoa jotain sellaista, että makuuhuone säteilee energiaa ja kuvastaa asujan mieltä. No mun huoneesta on paennut hyvä energia ja mun ajatukset ovat yhtä sekavat kuin huoneeni... :/ Inhottavaa myöntää, mutta äiti taisi olla oikeassa... Eli aloitan siivoamaan, heti huomenna.... ;D

Lopuksi vielä kunnian osoitus kaikille maailman rakkaille ÄIDEILLE!

Ilman teitä ei olisi meitä. Lääketiede on edennyt niin pitkälle, että isiä ei tarvita enää, mutta äiti on silti edelleen välttämättömyys. Äideille pitää olla erittäin kilttejä, koska jokaisella on vain YKSI äiti. Mutta myös äitien pitää olla kilttejä, koska lapset määrävät loppujen lopuksi, kuinka monta lasten lasta tulee ;D

Meidän äippä sai lahjakseen Muumi- mukin, Muumimamma kuvalla varustettuna!

1242062222_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMitä teidän äitinne saivat? :)

Enempää ei tule ulos, joten on aika painua ulos lenkille! Siellä on juuri satanut mukavasti ;D Ah! Raikas ilma <3

Teidän,

Auringonkukka